~ Truly Love ~

31 October 2014

Segmen Pencarian Bloglist November Truly Love

Sticky Post



Tujuan segmen ini diadakan adalah untuk mencari 15 blog yang akan menjadi penyeri di sidebar blog ini.. 

Syarat-syarat penyertaan:
  1. Follow blog Truly Love;
  2. Add To Circle Google Plus +Maria Firdz ;
  3. Buat entry bertajuk Segmen Pencarian Bloglist November Truly Love
  4. Copy coding yang disediakan dan pastekan di ruangan HTML entry dan Publish!
  5. Tinggalkan URL entry penyertaan di ruangan komen entry ini.


  6. Penyertaan terbuka untuk semua blogger.
  7. 15 Blog akan dipilih menggunakan Random.org. dan akan dimasukkan dalam senarai bloglist di Sidebar Blog Truly Love.
  8. Lain-lain penyertaan yang tidak terpilih akan dimasukkan ke dalam Maria Firdz Bloglist.
  9. Tarikh Penyertaan : 21 Oktober 2014 hingga 31 Oktober 2014 (11.59PM)
Jom, sama-sama memeriahkan segmen ringkas ini.. 

22 October 2014

WW~ Mana Lagi Kita Sayang???~

Terkesan juga...
Kadang aku juga leka...

Renungan buat diri sendiri...
Mulakan penghijrahan...
Tumpukan kepada mana yg lebih kita sayang...


Posted via Blogaway: Entry Autopublish

WW~Karipap Sardin In The House!~

Empat tahun dah tak buat karipap... Hari ni buat semula...

Lagipun cuti-cuti Malaysia kan hari ni...

Jadilah untuk sarapan pagi ini...

Daku tukang gelek, suami tukang klaim..sebab aku tak reti nak klaim tangan... Hehe

Nyumm.... Nyummm...

Apa sarapan anda pagi ini???


Posted via Blogaway: Entry Autopublish

WW~Kuat dan Lawannya~

Renungan bersama...
Hanya Allah yang kuat dan tiada lawannya...

Renungkanlah...


Posted via Blogaway: Entry Autopublish
All Right Reserved to: myfirdz-trulylove | Designed by: Maria Firdz